Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oğuzhan Genç yazdı: İlk görev tamam! - Beşiktaş Haberleri

        Ligde Çaykur Rizespor'u yenerek nefes alan Beşiktaş, kötü geçen sezonun elde kalan tek hedefi olan kupa yarı finalinde Ankaragücü'nü ağırladı. Beşiktaş taraftarı, sezonun belki de en önemli maçında görevini yerine getirmiş, bu sezon çok nadir dolan tribünleri tıklım tıklım doldurmuştu.

        Beşiktaş da bu atmosferde ligdeki son haftalardaki performansı da göz önünde bulundurunca kötü başlamadı maça. Siyah-beyazlılar istekliydi ama Ankaragücü de ilk maçtaki gibi dirençliydi. Bu hareketlilik iki tarafa da gol getirmedi ilk 45 dakikada...

        REKLAM

        İkinci yarının başında Ankaragücü, Beşiktaş kalesini yoklayarak başlasa da Mert Günok devredeydi. Musrati ve Semih'in kenara gelmesi risk gibi görünse de Beşiktaş yine oyunu öne doğru yıktı. Tam o anlarda Ankaragücü'nün gereksiz özgüveni geldi. 70'te geriden pasla çıkarken baskı hatayı getirdi, Muçi de sert vurup kaleciye çarpmasına rağmen affetmedi.

        Kalan bölümde Ankaragücü yanıt vermeye çalıştı ama Beşiktaş'ın mücadele azmi taraftarın da desteğiyle üst düzeydeydi. Başkent ekibine geçit verilmezken kötü geçen sezonu iyi bir hatırayla bitirmek, yeni sezon öncesi bataryaları şarj etmek adına ilk önemli görev gerçekleştirildi. Şimdi tek bir final kaldı. Ankaragücü maçı da gösterdi ki, rakip ligde ne durumda olursa olsun kupa kazanmak kolay değil. Beşiktaş finalde daha fazlasını yapmak zorunda.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ