Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Real Madrid-Bayern Münih maçı öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e özel talimat! - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta sonu İspanya La Liga'da 36. şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de gözler Bayern Münih'le oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçına çevrildi.

        2

        Almanya'daki ilk maç 2-2 beraberlikle sona ererken, iki takım 8 Mayıs Çarşmba (yarın) TSİ 22.00'de finale yükselmek için mücadele edecek.

        3

        Maçta yaşanacak her türlü senaryoya hazılıklı olan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, dev maç öncesi milli futbolcu Arda Güler'le de bir görüşme gerçekleştirdi.

        4

        İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; İtalyan teknik adam, son zamanlarda forma giymeye başlayan milli futbolcuya Bayern Münih maçında da şans verebileceğini söyledi.

        5

        Haberde Ancelotti'nin Arda Güler'e "hazır ol" talimatı verdiği ve "İkinci yarıda veya uzatmalarda sana ihtiyacım olabilir" dediği ileri sürüldü. Arda'nın maçın gidişatına göre Bayern Münih maçında süre alması bekleniyor.

        6

        Hocasının bu sözlerine olumlu yaklaşan 19 yaşındaki futbolcunun karşılaşmada görev almak için sabırsızlandığı ifade edildi.