Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirildi.

        Ekipler, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında imzalanan "Çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici hizmet ve tedbirlerin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü” kapsamında okul çevrelerindeki iş yerlerinde kaçakçılık faaliyetlerine yönelik denetim yaptı.

        Muratpaşa ilçesindeki okul çevrelerinde bulunan işyerlerine yönelik yapılan denetimlerde, 30 bin 750 adet boş makaron, 29 bin100 adet gümrük kaçağı doldurulmuş sigara, 135 adet puro, 65 adet elektronik sigara likiti, 7 kilogram nargile tütünü, 1 tabanca, 2 şarjör ve 60 fişek ele geçirildi.

        Suç unsuru tespit edilen işyeri sahipleri ve işletmecileri hakkında adli işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler