Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde eşini silahla öldürüp, oğlu ve damadını yaralayan kişinin silahla caddede dolaştığı ve polise teslim olduğu anlar cep telefonuyla kaydedildi.

        Belkıs Mahallesi'nde dün aile bireyleri arasında çıkan tartışmada silahla eşi Zeynep Ö'yü (44) öldüren, oğlu İ.E.Ö. (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u yaralayan Halil Ö'nün olay sonrası sokaktaki davranışları vatandaşların cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

        Görüntülerde, Halil Ö'nün silahla sokakta yaralı olarak olay yerinden kaçan damadı Bozkurt'u seslenerek aradığı, Bozkurt'un ise bir otomobilin arkasında yaralı şekilde saklandığı ve Halil Ö'nün polis ekiplerine teslim olması yer aldı.

        Dün gece yarısı merkez Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi'nde aile bireyleri arasında tartışma çıkmış, Halil Ö. yanında bulunan silahla eşini öldürüp oğlu ve damadını yaralamıştı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler