Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Letoon Antik Kenti’nde ünlü sanatçılar Bedia Akartür, Coşkun Sabah, Gökhan Güney'in sahne aldığı konser gerçekleştirildi.

        Seydikemer Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede düzenlenen Domates Festivali kapsamında, 30 yıl aradan sonra yeniden, Letoon Antik Kenti'nde ünlü sanatçıların halkla buluştuğu bildirildi.

        Konsere yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı belirtilen açıklamada, Bedia Akartür, Coşkun Sabah, Gökhan Güney'in sahneye çıktığı kaydedildi.

        Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli ise konserde şunları ifade etti:

        "Letoon Antik Kenti, tarih ve kültür açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu festivali hem antik kenti canlandırmak hem de sanatı ve müziği Seydikemer halkıyla buluşturmak amacıyla düzenledik. Ziraat mühendisi olarak Kumluova ve çevresinin arılı hormonsuz domatesini dünyaya tanıtmak için böyle bir geleneği sürdürmek istedik"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler