Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sandık Kokusu 21. bölüm izle! SHOW TV ile Sandık Kokusu son bölüm tek parça kesintisiz full HD izle!
        1

        SHOW TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, sevilen dizisi Sandık Kokusu, heyecan dolu bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizinin seyircileri Sandık Kokusu 21. bölüm izleme sayfasını araştırıyor. İşte Sandık Kokusu 21. son bölüm özeti ve izleme ekranı hakkında bilgiler...

        2

        SANDIK KOKUSU 21. SON BÖLÜM İZLE

        Sandık Kokusu 21. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için SHOW TV'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Dizinin son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

        SANDIK KOKUSU 21. BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        3

        SANDIK KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Karsu, çocukları alıp Reha’nın yanına taşınma kararı alır. Karsu ve çocukların gelişi başta Reha’yı çok sevindirse de acaba işler istediği gibi gidecek midir?

        Hasan’ın illegal işlerden elini çekmesi bazı ortaklarını rahatsız eder. Ortaklardan biri olan Süleyman, işlerin devam etmesi için Hasan’ı tehdit eder.

        Karsu, Atilla’dan özür dileyip kendini affettirmek ister ve Atilla’ya bir sürpriz hazırlar. Karsu’nun bu çabasına Atilla’nın tepkisi ne olacaktır?