Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 200 erkeğe pazarlandı

        Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

        İzmir'de yurttan kaçıp Bursa'ya gelen kıza 6 kişi defalarca tecavüz etti. Zanlılar bununla da yetinmeyip, genç kızı 200'den fazla erkeğe pazarladılar.

        Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yurttan kaçan 16 yaşındaki bir kızın zorla erkeklere pazarlandığı bilgisini alınca operasyon için düğmeye bastı. Genç kızın kilit altında tutulduğu Çarşamba semtinde bir binanın bodrum katına baskın yapan ekipler, burada zorla tutulan D.G'yi kurtarıp, emniyete götürdüler.

        D.G. ifadesinde iki ay önce erkek arkadaşı Fatih ile Bursa'ya geldiğini, daha sonra bu kişinin kendisini terk ederek kayıplara karıştığını anlattı. D.G, "Çaresiz bir şekilde sokakta yürüyordum. Önder Ö. ile tanıştım. Bana kalacak yer temin etti. 6 arkadaşı bana tecavüz etti. Sonra müzikhollerde kimliksiz olarak çalıştım. Geceleri çalıştırıyor gündüzleri pazarlıyordu. Boş kaldığım zamanlarda depoda kilitli tutuyordu. Beni 2,5 ayda 200'den fazla erkeğe sattı" dedi.

        Bu ifade üzerine genç kızı pazarladığı iddia edilen Önder Ö (24) ve ilişkiye giren T.K (23), D.O (22), T.M (33), R.F (26), S.B (26), T.Ç (32) gözaltına alındı. 16 yaşındaki kız Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilirken, zanlılar "Kadın satıcılığı alıkoyma ve tecavüz" suçundan adliyeye sevk edilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ