Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE’nin Kürtün ilçesinde yalnız yaşadığı evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Emine Güzel'in (70), 8 saat sonra dere yatağında cansız bedeni bulundu. Kadının 300 metrelik uçurumdan düşerek yaşamını yitirdiği üzerinde duruluyor.

        İlçeye bağlı Elceğiz köyünde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Emine Güzel, öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Güzel’den haber alamayan komşuları, çevrede arama çalışması başlattı. Köy sakinlerinin aramalarında, akşam saatlerinde Mehmetli Yanı mevkisinde dere yatağında Emine Güzel'in cansız bedenine ulaşıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemelerinde, 300 metrelik uçurumdan düşerek yaşamını yitirdiği üzerinde durulduğu belirtilen Güzel'in cansız bedeni, uçurumdan çıkarıldı. Güzel’in cenazesi, savcılık incelemesi sonrası otopsi için Kürtün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler