Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Real Madrid'de Arda Güler gündemi bitmiyor: İspanya'dan kiralık teklif var! - Futbol Haberleri
        1

        Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'in transfer gündemine dair yeni bir gelişme daha yaşandı.

        2

        Son günlerde İspanya basınında çıkan haberlere bir yenisi daha eklendi. Relevo'nun haberine göre Sevilla, Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid Kulübü ve Arda Güler'in temsilcileri ile irtibata geçti.

        3

        "BEN SİZDE OYNAMAM"

        Ancak habere göre; Arda, sadece bir Şampiyonlar Ligi takımına kiralanmayı kabul edeceğini söyledi ve Sevilla'nın teklifini reddetti.

        4

        Bu gelişme üzerine Sevilla, Arda Güler defterini şimdilik kapatmış oldu. Sevilla, sezon başında Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmadan önce de yıldız oyuncu ile ilgileniyordu.

        5

        Real Madrid formasıyla bu sezon LaLiga, Kral Kupası ve Süper Kupa'da toplamda 7 maça çıkabilen Arda Güler takımına 1 gollük katkı sağladı. Arda Güler, söz konusu 7 maçta toplamda 103 dakika görev yapabildi.

        6

        Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, Mallorca maçında da forma şansı bulamayınca, İspanyol takımının taraftarları teknik direktör Carlo Ancelotti'ye tepki göstermişti.

        7

        Bazı Real Madrid taraftarları da Arda Güler'in oynayabilmesi için Real Madrid'den ayrılması gerektiği yönünde görüş belirtiyor.

        8

        Yine İspanyol basınının haberlerine göre milli futbolcu antrenmanlardaki performansıyla dikkat çekiyor.

        9

        Tartışmalara kulağını kapatan ve sadece futbola odaklanmak isteyen Arda Güler, Manchester City maçının hazırlıklarının sürdüğü son antrenmanda gösterdiği performans ve hırsıyla dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ